Despre FashionSupreme

FashionSupreme este dictatorul modei, îndeplinirea viselor, posibilitatea să aduci multă bucurie celor dragi, focul în inimele maniacilor de shopping, podiumul brandurilor celebre, o provocare, un avânt... toate acestea şi mai mult!

FashionSupreme este drumul spre toate emoţiile plăcute născute de la posibilitatea să ai tot ce vrei din cele mai renumite branduri de modă. Acesta este un club de tip outlet pentru femei şi bărbaţi care nu pun limite la visele lor, doresc preţuri avantajoase şi un stil inconfundabil!

În clubul online se oferă produse din toate statele membre ale Uniunii Europeene. Haine, încălţăminte, accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii, precum şi propuneri pentru casă ale unor branduri cunoscute şi necunoscute în România. Fiecare ofertă de pe FashionSupreme este o garanţie de calitate venind direct de la producător – aici nu sunt branduri întâmplătoare!

Articole de modă – jachete, rochii, fuste, bluze, cămăşi, pulovere, pălării, pantaloni, lenjerie, încălţăminte, genţi, bijuterii, ceasuri, accesorii de toate felurile pentru tine, jumătatea ta, copilul tău sau pentru casă cu reduceri de până la -85%.

În fiecare zi aici defilează branduri noi!
Termenele sunt scurte, iar cantităţile – limitate!
Preţurile sunt mai mult decât avantajoase!

Livrarea se face unde este locul cel mai confortabil pentru tine, plata se efectuează ramburs, la curier, iar FashionSupreme îţi stă la dispoziţie pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale!